<< TILBAKE
PUBLISERT AV Hovedforeningen
OVERSKRIFT Vedr. medlemsregister/-kontingent 2014 (Dette gjelder fra høsten 2013)
KILDE Else-Mariee
DATO 14/06/2013
TEKST Fra 2014 krever Norges Idrettsforbund at alle idrettslag har et elektronisk medlemsregister. Larvik Turn & IF tar i bruk NIF`s løsning – «KlubbAdmin» for medlemsadministrasjon fra 1/1-2014.

For dere som ikke er på internett eller benytter data, trenger dere ikke gjøre noe. Dere vil få tilsendt giro-blanketten på kontingent i posten, som nå.

For alle dere som er på internett, trenger vi deres hjelp til å registrere all info om deg som er MEDLEM i Larvik Turn.

Denne info skal registreres i et program som heter «Min Idrett» - www.minidrett.no. Både aktive og ikke aktive medlemmer, skal registreres her.
Her er det viktig at e-postadresse og mobilnr. til den person som skal BETALE kontingenten/treningsavgiften, blir registrert.

Altså: Medlemmens navn/adresse/født.dato, og e-post/mobil til foresatte (hvis barnet er u/18 år).
HUSK at du må registrere KLUBB = Larvik Turn & IF og hvilken aktivitet/gren du er aktiv i: Håndball, fotball, friidrett, turn.
Du kan også være aktiv i flere grener. Hvis du er «Ikke aktiv» medlem, skal du ikke være registrert med gren/aktivitet. Det er kun for de aktive utøvere.

Det nye medlemssystemet innebærer at dere skal betale kontingent og treningsavgift via Online betaling/Buypass. Hver gang det etableres et betalingskrav, vil det bli varslet pr. e-post (til den som er oppgitt på medlemmet) for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i «Min Idrett». Før første betaling, må medlemmet (eller foresatt som skal betale) gjøre en engangsregistrering for å bli en betaler i Buypass.
Det er det link til Buypass via «Min Idrett». Les mere om dette der.

Noen av dere benytter «Min Idrett» i dag. Da er det viktig at dere knytter dere til aktivitet/gren, når dette er på plass.

Du kan registrering deg i «Min Idrett» allerede i dag, men systemet er ikke helt ferdig utviklet, slik at du får ikke registrert aktivitet/gren du er med på. Dette vil være tilgjengelig fra høsten 2013.

Følg med på nettsiden vår: www.larvikturn.no, for nærmere informasjon.
INNHOLD
KLASSE
LINK