<< TILBAKE
PUBLISERT AV Hovedforeningen
OVERSKRIFT NOMINERT TIL ÅRETS IDRETTSNAVN 2014 I LARVIK OG LARDAL!
KILDE Else-Marie
DATO 06/12/14
TEKST
Malin Edland og Tom Skaara fra Larvik Turn & IF er blandt 10 kandidater til "Årets idrettsnavn i Larvik og Lardal 2014".

Du kan gi din stemme her >>

Friidrettstalentet 15 år gamle Malin Edlandhar tatt drøssevis av medaljer i år, kanskje med gull og bronse i junior-NM som høydepunkt. Senket «persen» sin til 2.09,27 på 800m. Tatt ut på rekruttlandslaget.

Friidrettsgruppas leder, Tom Skaara, ha bidratt sterkt til enorm vekst i friidrettsmiljøet i Larvik Turn. Under 49-åringens ledelse har også Larviksløpet fått et solid oppsving.

Avstemmingen er åpen på ØPs nettsider, og du kan stemme frem til onsdag 10. desember klokken 12. Men merk at ØP ikke tillater flere stemmer på en kandidat fra samme person. Du kan imidlertid ha flere favoritter og således stemme på flere kandidater.
Alle som stemmer må legge inn navn og kontaktinformasjon. Dette sjekker ØP manuelt for å sikre at stemmer som avgis er fra reelle personer.
Selv om stemmegivningen i år altså stenges førstkommende onsdag, vil ikke vinneren bli presentert på ØPs sportssider før i romjula.

INNHOLD
KLASSE
LINK