<< TILBAKE
PUBLISERT AV Hovedforeningen
OVERSKRIFT Larvik Turn fyller 150 år i år!
KILDE EA Foto ØP
DATO 22/02/15
TEKST For 150 år siden inntok de første turnguttene turnhallen på Herregårdsletta, en hall som holdt i nærmere hundre år før den ble revet.
12. oktober 1865 så Larvik Turn og Idrettsforening dagens lys. På begynnelsen av 1900-tallet kom friidretts- og fotballaktiviteter inn i klubben. Senere har flere idretter kommet og gått i den erverdige klubben.

I dag er det kun to idrettslag i Vestfold som er eldre enn Larvik Turn & IF. Tønsberg Turn ble stiftet året før og Hortens Turnforening fem år tidligere. Klubben har derfor en tradisjon og historie bak seg som vi er stolte av. Men, selv om historien er lang og innholdsrik, er det ikke der klubbens hovedfokus ligger. Det ligger på dagens aktiviteter og det tilbud de aktive får i klubben.

Den uvanlig spreke 150-åringen, med over 800 medlemmer, har planer om å gjøre stas på seg selv i løpet av året som kommer. I Borgertoget 17. mai skal klubben sørge for å markere seg godt.
Den 30.–31. mai arrangerer Larvik Turn Sttafett NM med aktive fra fra 15-åringer til og med veteraner.
12. september inviterer klubben til stor bursdagsfeiring på Lovisenlund. Da er det plass til alle som vil komme. Vi ser for oss aktiviteter både i Bøkeskogen og på stadion, forteller Laila Borg i jubileumskomiteen.

To dager før selve jubileumsdagen, skal det bli arrangert en middag for klubben. I tillegg vil klubben markere jubileet under de faste arrangementer som PW-cupen og Bøketrollturneringen.
INNHOLD
KLASSE
LINK