<< TILBAKE
PUBLISERT AV Hovedforeningen
OVERSKRIFT Barna feiret Larvik Turns jubileum med stafetter på Lovisenlund
KILDE Kilde ØP Truls Lian Foto ØP - Truls Lian
DATO 14/09/15
TEKST Konkurranseinstinktet slo knockout på smaksløkene da Larvik Turn-barna feiret klubbens 150 år på Lovisenlund lørdag.
Den offisielle datoen er ikke før om en måned, men de yngste i klubben tjuvstartet feiringen med aktivitetsdagen lørdag.

Til tross for et utrygt skydekke var det bra med Larvik Turnmedlemmer som hadde møtt opp på Lovisenlund for å feire at det er 150 år siden klubben så dagens lys.
– Det er jo ikke så mange som er 150 år gamle, så dette er vårt første 150-årslag. Det har vært veldig morsomt, konstaterer Larvik Turn J10-spillerne, som stilte sterkt.

Innlagte øvelser Stafetten rundt banen var lagt opp slik at det var mellomøvelser underveis, som blant annet lakris- og kjeksspising. Det bød på utfordringer litt utenom det vanlige for deltakerne.
– Det var veldig vanskelig å spise kjeksen. Jeg måtte ha fem i munnen på en gang, sier Helén Røsholt Brøttem, en av spillerne på J10-laget.
Lagvenninnen Kine Byholt Sørensen likte det å spise lakrislisse med hendene på ryggen godt, men innrømmer at det kunne bli litt for mye av det gode.
– Det var første gang jeg prøvde det og det var gøy. Men det ble litt mye lakris, sier hun, som allikevel gjorde sitt beste for å fullføre øvelsen så raskt som mulig.

Samlet alle gruppene
Laila Borg, leder i jubileumskomiteen, var godt fornøyd med oppmøtte og hvordan dagen hadde vært.
– Det er veldig positivt at man kan samles sånn på tvers av alle gruppene i klubben, særlig for håndballen, som har treninger og kamper et annet sted enn Lovisenlund, sier Borg.

I tillegg til stafetten var det muligheter til å score mål og få poeng både i fotball og håndball.
Etter at aktivitetene var unnagjort, ble festen avsluttet med pølser, brus og premieutdeling til alle som hadde vært med på Bøkekroa.
– Aktivitetene har engasjert, og det var flere som gjennomførte stafettene flere ganger, sier Borg.

INNHOLD
KLASSE
LINK