<< TILBAKE
PUBLISERT AV Hovedforeningen
OVERSKRIFT 1. juli stenges pengekranen fra spilleautomatene.
KILDE ØP Foto: Nils-Erik Kvamme ØP
DATO 09/02/2007
TEKST - I halvannet år må klubbene leve av oppsparte midler de ikke har. Det betyr smalhans og krisestemning for idretts-Larvik, sier nestleder i Larvik Turn, Knut Duvholt i dagens ØP.

Ingen kompesasjon til halve 2007 og hele 2008, opplyser avdelingsdirektør Eivind Tesaker i Kulturdepartementet til avisen.
- Departementet trenger ikke pøse på med penger nå når idrettslagene har beholdt ordningen langt lenger enn planlagt, fortsetter den samme Tesaker.
Det neste halvannet året vil det derfor ikke bli gitt noen kompensasjon fra departementet.
- Da håper vi klubbene kan bruke de oppsparte midlene. Slik vi har oppfordret til sier Tesaker i ØP.

Turns nestleder Knut Duvholt (bildet)er sterkt provosert.
INNHOLD - Vi går på sparebluss og lever fra hånd til munn. Hvert eneste år. Det koster oss en 1,2 millioner kroner i året bare å drifte Lovisenlund. Vi har som mål å legge til rette for sportslig aktivitet. Nå blir det mer og mer snakk om å få endene til å møtes. Så å snakke om oppsparte midler føler vi som provoserende, sier Duvolt i dagens ØP.
- Etterpå blir det smalhans, sier Duvholt til ØP.
- det gjelder å finne nye og kreative måter å skaffe inntekter til klubben på fortsetter han og håper på barnehage i nyoppussede lokaler.

Går dette i vasken må vi vurdere eiendomsutvikling på området. Det er sikkert nok av eiendomsinvestorer som ser mulighetene her på Lovisenlund, sier Knut.
- Området er regulert til idrettsformål, men vi håper politikerne kan lempe på kravene.
Skjer ikke det er Knut redd for at aktiviteten skal stilne.

Les hele saken i ØP
KLASSE
LINK