<< TILBAKE
PUBLISERT AV Hovedforeningen
OVERSKRIFT Tre Turngutter tildelt Talentstipend 2006
KILDE Else-Marie Smith
DATO 28/03/2007
TEKST Revisor, BDO Noraudit delte tirsdag ut tre Talentstipend for 2006 til tre Turngutter.

Det var Brytegruppas Jan Andersson, Friidrettsgruppas Filip Haakestad og Fotballgruppas Jacob Jacobsen som fikk dette stipendiet sammen med rosende omtale av engasjement, fine reultater og et fremtredende talent.

Bildet: Fra venstre Jan Anderson Brytegruppa, Filip Haakestad Friidrettsgruppa og Jacob Jacobsen Fotballgruppa. Foran revsior - BDO Noraudit

INNHOLD Jan Andersson er tildelt stipendie for :
Hans kompetanse og store og langvarige engasjement som brytetrener og lagleder.
Jan har treneransvaret for alle utøvere i Larvik Turn Brytegruppe. Han er en svært viktig person for brytegruppa og han ofrer mye av sin fritid for at barn og unge skal få et best mulig sportslig og sosialt tilbud i klubben.

Filip Haakestad er tildelt stipendie for :
Gode resultater og sportslig fremgang innen friidrett i 2006. Filip er en ung enkeltutøver i fremgang. Han er en sosial gutt som bidrar positivt på trening, og på stevner. Filip har mange bra resultater å se tilbake på allerede. Han er en allsidig gutt som representerer Larvik Turn på en meget positiv måte.

Jacob Jacobsen er tildelt stipendie for :
Hans prestasjoner på fotballbanen og lojalitet til Larvik Turn. Jacob er en av våre aller mest talentfulle spillere og har potensial til å bli en spiller på høyt nivå. Hans fysiske egenskaper er ekstreme. Både styrke, løpskapasitet og hurtighet er på et meget høyt nivå. Disse egenskaper kombinerer han med en velutviklet teknikk. Dette gjør han til en verdifull angrepsspiller for A-laget i Turn.

KLASSE
LINK