<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Hasle i to finaler
KILDE Kilde: ØP Gro Mee Teigen
DATO August 05
TEKST Jørgen Hasle Johansen fra Larvik Turn er kvalifisert til finalene på både 400 og 800 meter under helgens junior NM i Haugesund. Hasle har som målsetning å ta gull på begge distansene.
INNHOLD 19-åringen Jørgen Hasle Johansen vant sitt forsøksheat på 800 meter med tiden 1.59.91. Han hadde den beste tiden av samtlige i de to forsøksheatene.
Også i 400 meter-forsøket vant Jørgen Hasle Johansen sitt heat med tiden 51.10. Dette var den femte beste tiden i de tre forsøksheatene.
800 meter-finalen går i kveld, mens finalen på 400 meter går på søndag.
Martine Nicander og Minna Fjeldskår, som også løper for Larvik Turn, ble begge slått ut i forsøksheatene på henholdsvis 100 og 400 meter, og 100 meter.
- Det var veldig tøffe heat. Det var 15-åringer som hadde utrolig bra tider, sier en sliten Minna Fjeldskår etter å blitt nummer seks i sitt heat med tiden 13,16.
Ingen av jentene var fornøyde med sine løp.
- Håpet var å sette ny pers, men det gikk dårlig, sier Martine, som allikevel er ved godt mot før dagens 200 meter kvalifisering.
Hun håper igjen på å kunne slå sin personlige rekord, men hun vet ikke om det holder til å komme videre til semifinalen.
- Jeg må bare prøve å konsentrere meg om meg selv. Det gikk bedre på 400 meter enn på 100 meter, så nå har jeg lyst til å gjøre det bra på 200 meter, forteller Martine.
Begge jentene synes det har vært lærerikt å være med i NM.
- Det er gøy å være her, og fint å se hvordan det er på større stevner, avslutter jentene, som satser på en bedre dagsform i dag.
KLASSE
LINK Les mer >>