<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Drømmemøte på friidrettskolen
KILDE ØP Foto ØP
DATO 29/03/13
TEKST Det var uaktuelt for Johna Arne Riise å signere på Manchester United-drakten til Jonathan da han og de andre idrettsstjernene fra "Best av de beste" duellerte på 100 m foran friidrettsskolen til Larvik Turn onsdag.

Riise er med i årets sesong av TV 2-programmet «Best av de beste» og onsdag sto blant annet 100m sprint på øvelsesprogrammet. Det foregikk foran 70 entusiastiske unger som fyller opp årets friidrettsskole på Lovisenlund.

Da bobilen med stjernene kom flokket de seg raskt rundt fotballproffen, som nylig ga seg på landslaget etter 110 kamper for Norge. Jonathan Elgesem Pettersen trådte fram i sin knallrøde United- drakt, men måtte pent brette den opp for å få autografen til Fulham-spilleren.

– Han ville ikke skrive på United-drakta gitt, sier unge Pettersen (9). Han samlet alle stjernenes autografer på deltagerskjorten sin, men hadde en klar favoritt blant dem.
– John Arne Riise!
– Hvorfor er han best?
– Fordi han spiller fotball!
– Hva er han best på i fotball da?
– Har ikke peiling, medgir Jonathan som spiller fotball selv for øvrig.

Han og de andre ungene har fått øve seg på ulike friidrettsøvelser denne uken, som 60m, hekkeløp, kulestøt og stavsprang.

Leder for friidrettsgruppa, Tom Skaara, sier at de legger opp skolen til et avsluttende stevne med øvelsene de har lært og tilhørende bankett på fredag.

– I tillegg har vi hatt natursti i Bøkeskogen, så vi holder oss både her og i skogen. Skaara likte også godt å få besøk av «Best av de beste».

– Det hjelper når vi driver rekruttering, og det er noe som setter farge på Larvik. Byen er godt tilrettelagt for å utfordre idrettsfolk i varierte øvelser, sier friidrettslederen.

Han fikk med seg sprintøvelsen med blant annet Fam Riege Østereng, som har hatt det moro så langt i friidrettsuken.

– Å hoppe hekk har vært morsomst, slår Fam fast.
INNHOLD
KLASSE
LINK