<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Stafettlag i emning
KILDE T Skaara Bilde: ØP
DATO 13/01/15
Bildet:Josefine Tomine Eriksen
TEKST "Larvik Turn-jentene herjet i Rudhallen denne helgen! skriver ØP i gårsdagens avis.
26,65 stoppet klokka på etter Josefine Tomine Eriksens innsats var gjennomført på 200m lørdag. Den tiden var det Ingvild Holst fra samme heat som var nærmest å true, men med 28,32 ble det et nokså stort gap fram til vinnerjenta fra Larvik Turn.
– Josefine løper til ny pers innendørs og godt under persen ute, sier en fornøyd trener Ole Petter Henriksen til ØP.
I samme klasse, J15, løp også Margrethe Lauritzen og Mathilde Jensen fra Larvik Turn på henholdsvis 29,31 og 30,83.

Søndag fulgte Eriksen opp med ny pers på 400m på 60,27. Mathilde Jensen debuterte på distansen og fikk en god gjennomføring.
– Jeg er veldig fornøyd med 200m. Fikk ny pers selv om jeg ikke skal være i toppform enda, og det hadde jeg ikke forventet.400m er jeg også veldig fornøyd med, særlig de 200 første. Målet er å komme under 60, det skal jeg greie i år, sier Eriksen til ØP.
– Jeg er også fornøyd med at jeg ikke kjente noe i låret, da det er litt kranglete noen ganger, sier hun og understreker at de gode tidene hadde ikke vært der uten god trener og gode treningskamerater.

Sterk 400 meter
Malin Edland viser seg fortsatt som den sterke løperen hun var i fjor. I J16-klassen vant hun sin 200m på 26,26 og var godt og vel sekundet foran Vår Åsheim på andreplass.
– Malin ender langt foran de andre, men imponerer kanskje enda mer på 400 meter der hun løp 57,00 som er det raskeste hun har løpt innendørs, sier trener Henriksen.
Synne Frydenlund sikret seg andreplass i J18/19 med sitt 200 metersløp på 27,19. Kun slått med drøyt to tideler. Søndag var de yngste i aksjon i Drammenshallen og her løp blant annet Maria Kinn Olsen en meget sterk 60m.

Kan bli moro på stafett
Neste helg skal bortimot 10 utøvere fra Larvik Turn reise til Karlstad å konkurrere. Henriksen nevner at Kaja Rolfsen er på vei tilbake i slag og kommer til å løpe gode 200-metere framover.
– Vi er på vei mot et godt 200-lag til UM, avslutter LT-treneren i gårsdagens ØP.
INNHOLD
KLASSE
LINK