<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Talenter på rad og rekke
KILDE ØP - Nils-Erik Kvamme
DATO 22. august 2005
TEKST Ida Bakke Hansen fra Fram ble tredobbel kretsmester i helga. Aller mest imponerte 12-åringen med 8,88 på 60 meter og 29,64 på 200 meter i 13-årsklassen.
INNHOLD
- Jeg bare løper jeg, så jeg er ikke så opptatt av hva tida blir. Men jeg tror jeg har løpt fortere på 60 meter. Kanskje det var mer medvind da? undrer hun.
Lørdag startet kretsmesterskapet i Sandefjord. Der vant hun høyde på 1,32, og 200 meter på 29,64 i 13- årsklassen.
Hun spiller også håndball på Frams J-12 lag, og synes alt er like moro. Friidrett har hun drevet med siden hun begynte i 1. klasse og er glad for at også bestevenninna Rebecca Larsen er med. Hun fikk tida 9,54 på 60 meter, mens Larvik Turns Marit Liebe Harneshaug i samme klasse løp på 9,76.
Philip Natanael Haakestad ble kretsmester på 60 meter hekk i sandefjord lørdag, og fulgte opp med ny KM-tittel i tresteg på søndag.
Hekk er best, og tresteg er vanskelig, innrømmer Philip.
- Det er fryktelig vanskelig å få til det andre steget. Da knekker kroppen liksom litt sammen, har han erfart.
Men 9.77 holdt til gull, og dermed er det bare å trene mer. Nevne bør vi også at gutten tok sølv i lengde med 4,63.
Alt i alt gror det bra i friidretten i Larvik, og innpisker og alltid-til-stedeværende Roy Sannes, gir litt av æren til Toto og hans superelev Jørgen Hasle Johansen.
- Det er alltid bra å ha et lokomotiv. Og Jørgen er faktisk den første fra klubben som har vunnet NM-gull for junior siden 1979. Da vant vi stafett-gull. Så vi er i gang og nå er vi faktisk 20 stykker her på Lovisenlund som trener jevnlig, sier han.
Søndag arrangerte Larvik Turn både Bøkeskoglekene, KM for Telemark og KM for Vestfold i ett.
- Noen må ta ansvaret for å få gjennomført KM, og vi har bra erfaring i slike arrangementer, sier Sannes.
- Vi er en del raringer som tror på dette og bruker litt tid på friidretten. Da ert det moro å se at det stadig dukker opp nye talenter, avslutter Roy Sannes.
KLASSE
LINK Les mer >>