<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT KRISTINA-LEKENE!
KILDE ahj
DATO 130606
TEKST Lørdag 10. juni ble de tradisjonelle Kristina-lekene arrangert på Greveskogen idrettsplass i Tønsberg. Larvik Turn hadde med 4 utøvere i klassene 12 - 14 år og alle gjorde en flott innsats!
INNHOLD Stine Bosheim deltok på 60m i J12 og løp i forsøksheatet på 9.07. Med dette resultatet vant hun sitt heat og gikk til finalen. Der fikk hun en flott 2. plass med ny personlig rekord på 8.96. Vi forventer oss at Stine blir en av de nye "coming-sprintjenter" i Larvik Turn!!

Marit Arneshaug J13 forbedret seg også på 60m med tiden 9.35. Derimot var hun litt uheldig denne gang i lengde og fikk kun ugyldige hopp. Men Marit kommer igjen!!.
Thea S Jacobsen deltok også i lengde hvor hun perset på 4,10m. Hun var litt spent på hvordan det skulle gå etter et uhell i begynnelsen av uka, men det så ikke ut til å hindre henne noe. Hun fikk en flott 6.plass i J14!
Steinar Harneshaug deltok på 60m, kule og lengde. Mest fornøyd var nok han med kulekonkurransen hvor han fikk ny pers på 6,49m som holdt til en fin 4. plass i G11! Flott insats av alle sammen!!!
KLASSE
LINK