<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Bøkeskoglekene på nyrenovert friidrettsbane på Lovisenlund
KILDE mf
DATO 280806
TEKST Værgudene truet oss igjen tidlig søndag morgen med lyn, torden og striregn, men mildnet etterhvert og ga friidrettsutøverne flotte forhold!
INNHOLD Påmeldingen hadde vært god og flere etteranmeldinger fylte løpsheat til randen i enkelte klasser. Det er i og for seg gledelig selvfølgelig, men man har også et tidsskjema som skal følges. Med 145 deltakere påmeldt gikk søndagen fint til tross for et kjedelig uhell med det elektriske tidtakingssystemet. Det meldte pass litt ut i de lange løpene som 600 og 800m, og da var det bare å ty til manuell tidtaking!
Utøvere i alderen 8 - 17 år hadde et rikt øvelsesutvalg, og noen deltakere ønsker å være med på alt! Derfor ble det en travel dag for mange. Avslutningsvis løp utøvere i sammensatte og mixede stafettlag - i alt 10 lag løp en såkalt "Donaldstafett" på tvers av grassmatta der aktiviteten var viktigere enn alvoret. Premier vanket til alle!
Flere av Larvik Turns utøvere oppnådde gode resultater - se resultatlista.

I tillegg til stevnet på søndag arrangerte friidrettsgruppa også en treningssamling for 13 - 14 åringene. På lørdagens program sto både alternativ trening, konkurranser og hyggelig samvær m/grilling. Ca 20 tenåringer var med på samlingen som forhåpentlighvis har bidratt til å styrke vennskapsbånd utover klubbnivået!

Bestemannspremiene gikk til Ida Bakke Hansen, Fram IF i J13 for 60m resultatet på 8,45 som gir 986 p etter Tyrvingtabellen!. For guttene gikk Fredrik Simensen, Sandvin IL av med seieren i G14 med spydkast på 46,18m og 1002 p. Vi gratulerer!
Styret benytter imidlertid anledningen til å takke alle funksjonærer som bidro gjennom hele søndagens arrangement!

Resultater fra Bøkeskoglekene 2006>>
KLASSE
LINK