<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Blodforgiftning stoppet Jørgen
KILDE ØP-Elisabeth Løsnæs
DATO 30/08/2005
TEKST Jørgen Hasle Johansen skulle deltatt i den Nordiske juniorlandskampen i helgen, men et kutt i lillefingeren (!) stoppet han.
INNHOLD Tjølling-gutten så fram til å løpe 400 meter, 800 meter og 4x400 meter stafett i Kristiansand, men rett før landskampen måtte han kaste inn håndkleet. I forrige uke måtte han sy tre sting i lillefingeren på grunn av et kutt. Torsdag i forrige uke var hevelsen blitt så stor, og formen så dårlig, at han måtte få skaden undersøkt. På Toppidrettssentret i Oslo konstaterte de blodforgiftning, og Hasle Johansen fikk umiddelbart trenings- og konkurranseforbund.

- Det var et løpsopplegg som hadde passet meg perfekt, påpeker han.

Nå satser han på at blodforgiftningen går over raskt, slik at han kan delta i UM kommende helg. Der blir det mest sannsynlig verken 400 meter eller 800 meter.

- Jeg dropper 400 meter, for den går fredag. Jeg er fryktelig innstilt på å løpe 200 meter på lørdag. Går jeg til finalen der, dropper jeg 800 meter, røper Hasle Johansen, som har flyttet til Oslo og startet utdannelsen ved Idrettshøgskolen.

Det går mot slutten av friidrettssesongen og Tjølling-gutten er ikke like motivert til å løpe 800 meter. Derfor ønsker han å prøve 200 meter for å se hvordan det fungerer i konkurranse.

- Jeg tar ikke UM så seriøst, og det er ikke så viktig for meg å vinne, hevder han.

Ungdomsmesterskapet går i Moss førstkommende helg
KLASSE
LINK Les mer >>