<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Årsmøtet viste stor vilje til videre satsing på det nyrenoverte banedekket på Lovisenlund!
KILDE Maiva
DATO 110307
TEKST Årsrapporten forteller om økt aktivitet fra styrets side for å få flere friidrettsutøvere i Larvik Turn. Gruppa har gjennomført flere tiltak i det foregående år og vil fortsette i samme stil i 2007.
INNHOLD Gjennom sommeren og høsten 2006 oppnådde gruppa god rekruttering, men aktive utøvere i konkurransealder er vanskelig å holde på. Det er et faktum styret ønsker å ta tak i.
Fjoråret var heller ikke preget av de store resultater, men gruppa holdt jevn aktivitet med deltakelse på stevner og egne arrangementer. Stor spenning knyttet seg bl a til om det nye banedekket ville bli lagt i tide for Bøkeskoglekene i slutten av august; dette arbeidet ble stadig forsinket pga værforhold. Samme morgen som stevnet skulle ta til, flyttet "merkemannskapet" ut diverse redskap og maskiner slik at banen kunne tas i bruk! Den lå der fin og innbydende selv om noe merking gjensto...

Treningsoppslutningen er god ute som inne, mest i de yngre klasser som nevnt. Rett over påskeferien tar vi til utendørs igjen, og da er det bare å håpe på fine friidrettsforhold.

Beretning og regnskap ble godkjent av årsmøtet og nye valg gikk greit!
KLASSE
LINK