<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Lovisenlund Special Olympic Games.
KILDE mf
DATO 040607
TEKST I alt 15 lag à 6 personer møtte til start under onsdagens sosiale begivenhet på Lovisenlund.
INNHOLD Programmet bød på mange slags (pr)øvelser så som 200m, lengde, balansering, spydkast, vedtrekast, fotballjonglering og maraton. Det hele startet med tenningen av Den Olympiske Ilden på tradisjonelt vis og avlegging av ed. Imidlertid måtte Sondre, som var fakkelbærer, stå for en ganske usedvanlig edsavleggelse som altså kunne tyde på at denne kvelden ikke ville stå i alvorets tegn!

Aktiviteten, eller kaoset som Anne (kveldens hovedansvarlige) kalte det, kom fort i gang og alle startet med 200m løp. Kjempeinnsats fra samtlige og friidretten kunne ganske visst rekruttert opptil flere talenter utfra denne testen! Likeså aner vi god rekruttering i spyd etter Torkildsen, men det er en vanskelig øvelse. Totalt sett regner vi med at mange fikk seg en overraskelse over egen kapasitet enten det skulle være langt eller fort.

Kvelden ble avsluttet med premiesermoni som seg hør og bør. Alle lagene var spente på hvordan innsatsen skulle belønnes da det fort ryktes at det kanskje ikke var nok å hoppe lengst eller løpe fortest. Annes poengberegning forblir en hemmelighet dog aner det oss at verken stor aldersspredning eller varierende innsats spilte stor rolle under Lovisenlund Special Olympic Games! Vel blåst!
KLASSE
LINK