<< TILBAKE
PUBLISERT AV Friidrettsgruppa
PUBLISERT Nyhet
OVERSKRIFT Stor Larvik Turn-tropp til Tyrving-lekene
KILDE ahj
DATO 180607
TEKST I alt 15 LT-utøvere deltok på Nadderud stadion under Tyrving-lekene i helgen. Mange utøvere altså og rekorder i fleng!

Opptakten til lekene startet flott med finaler på Bislett i forkant av Bislett Games fredag kveld, og kanskje trigget friidrettskjendisene våre deltakere til de flotte resultatene i løpet av helgen.

Stine Bosheim J13 hadde ikke marginene helt på sin side i forsøksheatet da hun ble nr 2 med tiden 8.63 og en annen vant heatet sitt på samme tid og følgelig gikk videre til finale! Derimot gjorde Stine en flott figur på 200m på søndag med en 5. plass.

INNHOLD Marit Harneshaug J14 vant sitt heat på 200m men gikk ikke videre. Imidlertid viser det at hun er i stor framgang. Marie Styrvold J14 forbedret seg på 1500m med 15 sek så nå tipper vi hun kommer for fullt denne sesongen. Bendik Plesner G10 var med på flest øvelser med gode resultater, og best gjorde han det kanskje på 600m med tiden 2.01.28.

På Tyrving er det kjempestor deltakelse i hver klasse noe 65 deltakere i løp i G10 klassen illustrerer godt. Opptil 7-8 heat på 60m eller 100m er og vanlig. Blant de yngste var Tuva Smedsrud, Astrid Styrvold, Wilma Plesner, Anne Marit Fjeldheim og Ingvild Omsland (7, 8 og 9 år) som alle deltok på 60m, liten ball og lengde i J10 år.
Mellomdistanseløperne er i ferd med å etablere seg på fine tider. Emilie R Kristiansen J12 tok en flott 5.plass på 600m i et hardt løp hvor hun konkurrerte mot 51 deltakere. Både Marie, Marit, Runa og Karl deltok også og det er morsomt at vi igjen har fått flere utøvere som synes det er gøy å delta på mellom- og langdistanse. Det trenger vi i Larvik som har fostret flere gode mellomdistanse-løpere opp gjennom årene!

KLASSE
LINK