Dato: 11/6/2010 Gruppe: Hovedforeningen Kilde: Else-Marie Til Nyhetsoversikt >>
Til Kjell`s gode venner på Lovisenlund!

På vegne av mine søsken og meg selv vil jeg gjerne rette en takk til alle i Larvik Turn, som på en så vennlig og god måte tok i mot Kjell. Vi tror ikke det er feil å si at han var en av foreningens største fan`s. Lovisenlund var et godt sted å være.
Jeg vet ikke om historien er fortalt før, men da moren vår var flyttet fra Langestrand til Prinsegaten, bodde Kjell i Hestehavna i Byskogen. I helgene besøkte han henne, og mens hun tok en hvil, gikk Kjell gjerne en ”tur ut”. Det viste seg at Lovisenlund var målet.

Han var usikker på hvordan min mor likte at han gikk dit, for hun kunne jo tenke at han ”var i veien”. En dag hun traff en person fra Turn, vet ikke hvem – og det samme kan det være, det var svaret hun fikk og som gledet henne mer enn dere kan tenke dere. ”Ikke vær engstelig fru Pihl, Kjell passer vi på alle sammen!”

Vi følte vel også det da Kjell fylte 50 år og han fikk gaven over alle gaver. En overtrekksdress med navn og nummer – 50 trykket på! Jeg kan fortelle at den var i bruk til det siste på Frida.

Jeg syntes også det er hyggelig å fortelle at jeg trodde nesten ikke det var sant da han fortalte – men det var sant - at noen A-lagsspillere hadde vært og spist Pizza på Lilleskogen.

Om Kjell syntes at det ble scoret for lite av Turnspillerne, scoret de godt på ”good will” kontoen hos en bror som håper på Larvik Turn fortsatt, etter 50 år i ”utlendighet”.

Med ønske om God sommer og ikke glem å score – det ville glede både Kjell og meg! Kragerø, 09.06.2010
Petter Pihl