LARVIK TURN & IF

HOVEDFORENINGEN

HOVEDFORENINGEN  - INFORMASJON

 

KUNDEKORT G-SPORT

Alle medlemmer må registrere seg hos G-sport Nordbyen for å få den rabatten som klubben har avtalt med G-sport, og for at kjøpet blir registrert på Larvik Turn. Kundekort for de enkelte gruppene er tilgjengelig gjennom linker på internett. Lagledere/trenere vil gi kunne gi beskjed om hvilken link man må bruke for kundekortet for sin gruppe. Alle må derfor ta kontakt med sin trener eller lagleder på laget sitt for å få rett link.

Passive medlemmer kan bestillekort her >>

MERK!

Portrettbilder/Klassebilder:

Portrettbilder er bilder som viser en eller flere bestemte personer. Skal du publisere slike bilder på nett, må du ha samtykke fra den eller de som er avbildet før bildet publiseres.

 

Situasjonsbilder:

Situasjonsbilder kan derimot offentliggjøres uten samtykke fra de avbildede så lenge bildene er harmløse og ikke på noen måte er krenkende for de som er avbildet. Situasjonsbilder kan defineres som bilder der selve situasjonen eller aktiviteten er det egentlige motivet i bildet. Akkurat hvem som er med på bildet er da mindre viktig enn hovedinnholdet i bildet. Eksempler på dette kan være en gruppe mennesker på en konsert, et idrettsarrangement, 17. mai-tog eller hendelser som har allmenn interesse.

 

VÅRE SPONSORER

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

COPYRIGHTS  ©  LARVIK TURN & IF